Noice Logo
Masuk

Eps. 18_Cita-Cita #30HariBersuara

9 Menit

Eps. 18_Cita-Cita #30HariBersuara

18 Desember 2021

Perkara sing kudu dilakoni nek kepengin ngewujudna cita-cita. 1) Gawe rencana karo masrahna kabeh perkara maring Gusthi ALlaah. 2) Nglurusna karo nganyari niat. 3) Sadar nek urip nang ndunnya ukur sementara. 4) Njaluk doa restu maring wong tuwane. Semoga menghibur karo ana manfaat sing bisa dijiot. Maturnewun wis ngrungokna.😊

Komentar








Lihat episode lain
Buka semua fitur dengan download aplikasi Noice
Kunjungi App