Noice Logo
Masuk

Eps 96: Ubed Lagi, Episode Terakhir, Kentut

34 Menit

Eps 96: Ubed Lagi, Episode Terakhir, Kentut

2 Mei 2023

233

Matur suwun Paranoice sing wis setia ngerungoke Lambemu tekan saiki. Special sebagai episode penutup, episode kali iki ra ono akhlake blas. Ubed sengojo ngei mic ke pantate ben iso kerungu suara kentute. Emang kenthiiir! Ngerasani kelakuan tonggo seng koyok taek gawe mumet karo Dono ambek Firza. Follow instagram kene supaya ora keri info2 nang @podcastlambemu ojo lali folow Dono @donopradana ambek Firza @firza_valaza yo!

Komentar
Lihat Semua (233)








Lihat episode lain
Buka semua fitur dengan download aplikasi Noice
Kunjungi App