Noice Logo
Masuk

Eps 82: Rizky Biebier, Exclusive, Gaptek

53 Menit

Eps 82: Rizky Biebier, Exclusive, Gaptek

27 Desember 2022

54

Eksklusif dudu sembarang eksklusif iki! Kalakuan taek dudutekan tonggo tapo teko ibu dewe. Tibake stand up comedy iku acara bola. Gak mek iku tok, episode kali iki pisan, Rizky Bieber cerito pengalaman cintae sing sering direbut wong liyo, salah sijine Firza. Ngerasani kelakuan tonggo seng koyok taek gawe mumet karo Dono ambek Firza. Follow instagram kene supaya ora keri info2 nang @podcastlambemu ojo lali folow Dono @donopradana ambek Firza @firza_valaza yo!

Komentar
Lihat Semua (54)








Lihat episode lain
Buka semua fitur dengan download aplikasi Noice
Kunjungi App