Noice Logo
Masuk

Eps 80: Bimbim, Pikachu, Ular Kobra

43 Menit

Eps 80: Bimbim, Pikachu, Ular Kobra

13 Desember 2022

51

Ngomongno nakale Bimbim nang sekolah sempet tukaran ambek gurune sampe uripe nang penjara pitung ulan. Ngerasani kelakuan tonggo seng koyok taek gawe mumet karo Dono ambek Firza. Follow instagram kene supaya ora keri info2 nang @podcastlambemu ojo lali folow Dono @donopradana ambek Firza @firza_valaza yo!

Komentar
Lihat Semua (51)








Lihat episode lain
Buka semua fitur dengan download aplikasi Noice
Kunjungi App