Noice Logo
Masuk

Eps 79: Ubed Beud, Pastel, Sekolah Luar Biasa

55 Menit

Eps 79: Ubed Beud, Pastel, Sekolah Luar Biasa

6 Desember 2022

259

Ubed butuh jeneng anak wedok lahir Januari akhir! Enake kei jeneng sopo yo? Komen neng ngisor ben Ubed ngko pilih-pilih. Ngerasani kelakuan tonggo seng koyok taek gawe mumet karo Dono ambek Firza. Follow instagram kene supaya ora keri info2 nang @podcastlambemu ojo lali folow Dono @donopradana ambek Firza @firza_valaza yo!

Komentar
Lihat Semua (259)








Lihat episode lain
Buka semua fitur dengan download aplikasi Noice
Kunjungi App